Kontakta oss via formuläret eller på info(at)korkortskolan.se

 
 

Vanliga Frågor

 • Jag har glömt mitt lösenord, hur gör jag?

  Om du har ett konto hos oss på svenska går du in här för att beställa ett nytt lösenord. If you have an account in English, click here.

 • Jag försöker logga in och det står att användaren inte finns, hur gör jag?

  Den vanligaste anledningen är om du har exempelvist ett konto hos oss på engelska och försöker logga in via den svensk sidan. Kom i håg att logga in på rätt sida: Har du ett svenskt konto, logga in här. If you have an English account, sign in here. Om det fortfarande står att "Användaren inte finns" när du försöker logga in på rätt sida, kontakta oss på info@korkortskolan.se så hjälper vi dig.

 • Jag har betalat men kan inte logga in/jag har inte fått någon aktiveringskod.

  Direkt när en order har gått igenom kan du logga in och börja öva. Logga därför in med den email och det lösenord som du angav när du genomförde köpet. Du behöver alltså ingen aktiveringskod. Om du har genomfört ett köp och inte lyckas logga in så kontakta oss på info@korkortskolan.se så löser vi det direkt.

 • Har ni teori på andra språk än svenska och engelska?

  Nej, tyvärr har vi endast teori på engelska och svenska i dagsläget.

 • Jag har inte fått mitt handledartillstånd eller mitt körkort har blivit indraget.

  Kontakta Transportstyrelsen för dessa frågor.

 • Jag kan inte se resultaten på teoriprov/övningsprov som jag gjort klart och lämnat in.

  Om du har problem med detta ska du gå in och kolla i din ”Statistik”. Där sparas alla prov med både resultat och förklaringar så att du kan gå igenom proven i efterhand.

 • Har ni samma frågor som kommer på Trafikverkets teoriprov?

  Trafikverkets frågor som kommer på det officiella teoriprovet är sekretessbelagda och därför finns det ingen trafikskola eller liknande som har exakt samma frågor. Däremot har vi hela tiden kontakt med många av våra elever som klarat teoriprovet så att våra körkortsfrågor blir så lika Trafikverkets frågor som möjligt.